Ondernemersclubs in Moerdijk

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Moerdijk Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Moerdijk.

JCI Volcke Rack

JCI Volcke Rack, ook wel bekend onder de oude naam Junior Kamer Volcke Rack, is een actieve club van ondernemers en amibitieuze professionals uit de regio Moerderijk. JCI Volcke Rack is opgericht in 1979 en heeft haar wortels in Willemstad. We hebben 16 leden en aspirant-leden tussen de 18 en 40 jaar jong en ontmoeten elkaar vaak meerdere malen per maand. In ieder geval bij de vaste maandelijkse ledenvergadering, alsook bij de activiteiten die we organiseren. De activiteiten variëren van gezelligheid tot business, debating en maatschappelijke betrokkenheid.

JCI is een internationale federatie van 200.000 actieve en betrokken professionals. Heb je ook interesse om je zakelijke en sociale netwerk te verdiepen, jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan onze activiteiten? Neem dan contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek!

Moerdijk Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en biedt alle Moerdijkse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL