Partners van Moerdijk Business Plaza

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders B.V.

  • Stadionstraat 26
  • 4815 NG
  • Breda

Over Rosmalen Gerechtsdeurwaarders B.V.

Ieder zijn deel, ieder zijn recht, ieder zijn kans

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders werkt in dienst van één partij, waarbij altijd in het belang van twee partijen wordt gehandeld, namelijk opdrachtgever èn debiteur. Wij hebben oog voor de belangen van de debiteur en zijn terughoudend met het treffen van kostenverhogende maatregelen. Ook leggen wij de debiteur uit wat zijn rechten en mogelijkheden zijn. Wij doen dit alles uiteraard zonder afbreuk te doen aan de behoeften en belangen van onze opdrachtgever. U kunt uw vorderingen dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig en respectvol.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 076-5223750 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis. Wij staan graag voor u klaar!

Partners van Moerdijk Business Plaza

Moerdijk Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en biedt alle Moerdijkse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL