Moerdijks Ondernemersevent

Gepubliceerd op: dinsdag 22 oktober 2019 | 10:14

Samen maken we het verschil, dat is het thema van het Moerdijks Ondernemersevent op 12 november 2019.

Het doel en opzet van de avond is: kennis delen, inspiratie opdoen en volop gelegenheid om te netwerken. 

Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Gemeentehuis in Zevenbergen
Aanmelden: klik hier om je aan te melden.

Luijtgaarden
Passie voor Verbindingen. Zo luidt de slagzin van dakpannen specialist Luijtgaarden uit Standdaarbuiten. Naast het letterlijk verbinden van twee hellende daken middels gebruikte of nieuwe dakpannen, staat de passie net zo goed voor de verbindingen met relaties, de maatschappij en haar medewerkers. 

Luijtgaarden vertelt tijdens hun lezing meer over deze verbindingen. Onder andere over hoe zij ambassadeurs hebben gemaakt van hun medewerkers met oog en oor voor de toekomst én voor elkaar en hoe zij een financieel gezond circulair businessmodel hebben weten te creëren. 

Jaap Bressers
Jaap Bressers, één van de meest gevraagde sprekers van Nederland, sluit de avond af met een lezing die u inspireert en verrast, zelfs over uw eigen kracht. Een lezing die u mee móet maken. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt. Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen!

Bekijk voor het hele programma de uitnodiging (2 MB).

Moerdijk Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en biedt alle Moerdijkse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL