Moerdijk Business Plaza
sliderfoto

All-Connected


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
06 29 58 76 85
Adres:
Hondsdonk 47
Postcode:
4824 CG
Plaats:
Breda


Contactpersoon

Naam:
Anasha van Tooren
Emailadres:
info@anasha.nl
Telefoonnummer:
06 29 58 76 85

Bedrijfsactiviteiten

Netwerken is onderzoeken, wie is diegene met wie je praat maar ook wat kun jij voor hem/haar en zijn/haar netwerk betekenen. Hoe kunnen jij (en de contacten die jij hebt) die ander helpen?

"Dat is netwerken!" 

Wanneer iedereen netwerken op die manier ziet èn doet gaat jouw netwerk vanzelf voor jou werken.

Maak kennis met andere ondernemers en ondernemende mensen tijdens onze events, verbreed je blikveld, verdiep je kennis & have fun!

Wanneer je elk contact ziet als waardevol, met respect en aandacht je omgeving verkent word jij gezien als een waardevol contact. Dit genereert groei op meerdere gebieden! Deel je kennis, deel jouw netwerk & ontdek de wereld om je heen.

All-Connected events, Organiseert met regelmaat netwerk events op verschillende locaties, Netwerken met een +. De plus staat voor Persoonlijke Ontwikkeling, Beleving & Smaak.

Er is altijd een element verwerkt in het event waarin je kennis kunt opdoen, kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen die voor jou als ondernemer van groot belang zijn omdat ze jou en jouw bedrijf verder helpen. We doen dit altijd in een inspirerende omgeving met veel beleving. Uiteraard wordt er altijd gezorgd voor bijzondere hapjes & drankjes.

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding