sliderfoto

''Moerdijk Business Plaza''


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0168 32 10 67
Adres:
Molenstraat 68
Postcode:
4793 EH
Plaats:
Fijnaart


Contactpersoon

Naam:
Silvia Molendijk
Emailadres:
info@moerdijkbusinessplaza.nl
Telefoonnummer:
06 46 44 69 50

Bedrijfsactiviteiten

Initiatiefnemers:


Moerdijk Business Plaza is een initiatief van Ingrid Kleijn en Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Moerdijk Business Plaza alle ondernemers uit de regio Moerdijk een platform om zich te profileren.


Doel Moerdijk Business Plaza:


Het doel van Moerdijk Business Plaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Moerdijk Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in de gehele gemeente Moerdijk, zo ook in Lage en Hoge Zwaluwe en Zwarteberg(Etten-Leur) vindbaar. Op Moerdijk Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers op Moerdijk. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.


Bedrijfsvermelding en Member:


Uw bedrijfsvermelding is GRATIS op Moerdijk BusinessPlaza. Als Member kunt u uw profielgegevens toevoegen en geniet u vele voordelen. Een Membership kost slechts € 50,- excl. btw per jaar. Het eerste jaar ontvangt u meteen € 100,- advertentietegoed.


Moerdijk Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het aanvullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus sterk verbeterd! Ook binnen Google zelf.


 

  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Gratis logo op website (2 weken) en in nieuwsbrief Member aan het Woord +logo twv 500€

    lees meer